Termeni și Condiții de Utilizare


Bine ați venit la https://faragluten.com/. Accesând sau utilizând acest site, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții:

1. Acceptarea Termenilor

Prin accesarea acestui site, acceptați să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

2. Modificarea Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni în orice moment. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

3. Utilizarea Site-ului

  • Utilizatorii trebuie să utilizeze site-ul în conformitate cu legile și reglementările în vigoare.
  • Este interzisă publicarea sau transmiterea oricărei forme de conținut ilegal, amenințător, defăimător, obscen sau altor materiale care ar putea încălca legile aplicabile.

4. Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate materialele de pe acest site, inclusiv texte, imagini, logo-uri și alte conținuturi sunt proprietatea [Numele Companiei] și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor.

5. Confidențialitate

Vă angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor dumneavoastră personale. Consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru mai multe detalii.

6. Limitarea Răspunderii

[Numele Companiei] nu va fi responsabilă pentru nicio pierdere sau daună, directă sau indirectă, rezultată din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul.

7. Link-uri către Alte Site-uri

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri terțe. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

8. Încetarea Utilizării

Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau înceta accesul dumneavoastră la site, fără notificare prealabilă, dacă încălcați acești termeni.

9. Legea Aplicabilă

Acești termeni sunt guvernați de legile din [Țara]. Orice litigiu va fi soluționat de instanțele competente din [Localitate].

10. Contact

Pentru orice întrebări sau comentarii referitoare la acești termeni, vă rugăm să ne contactați la ccargcc@gmail.com.